Tmi Craft Room Tuomas Pohjansalon verkkokaupan ja tilaustöiden toimitusehdot

Voimassa 01.01.2016 alkaen
Verkkokauppa

Tmi Craft Room Tuomas Pohjansalo (y-tunnus 2528180-6) myy tuotteita täysi-ikäisille yksityishenkilöille Suomeen ja EU-alueelle. Tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron. Pidätämme oikeuden hintojen ja toimituskulujen muutoksiin.

Tilaaminen

Tuotteet tilataan Craft Roomin kotisivuilla verkkokaupassa tai ottamalla yhteyttä sähköpostitse tuomas.pohjansalo@craftroom.fi. Kaikki asiakastiedot käsitellään luottamuksellisesti. Tilauksen yhteydessä kysyttyjä yhteystietoja ei käytetä muuhun kuin tilauksen toimitukseen tai siinä ilmenevien epäselvyyksien selvittämiseen. Tilatessasi verkkokaupasta sinun edellytetään tutustuneen ja sitoutuneen kulloinkin voimassa oleviin toimitusehtoihin.

Maksaminen

Tuotteiden maksutapana on lasku. Saatuasi tilausvahvistuksen tarkistamme ensin tilauksesi ja lähetämme sen jälkeen laskun ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen. Maksuaika on 14vrk.

Tilaus- ja maksuvahvistus

Onnistuneen tilauksen jälkeen sähköpostiisi lähetetään tilausvahvistus. Vahvistusviestien lähettäminen edellyttää sähköpostiosoitteen antamista tilauksen yhteydessä.

Toimitustapa ja -kulut

Tilausten toimituskulut riippuvat tilauksen koosta ja ilmoitetaan tilauksen yhteydessä. Toimitamme tilaukset kirjattuna (esim. postipaketit) tai kirjaamattomana toimituksena, joista kirjattuja lähetyksiä voi seurata lähetystunnuksella.

Toimitusaika

Kaikki verkkokaupan tuotteet valmistetaan normaalitilanteessa vasta kun maksusuoritus näkyy tilillämme. Yleisimmät toimitus- ja valmistusaikamme Suomeen ovat tilauksesta ja toimitustavasta riippuen 14 päivää maksusuorituksen vastaanottamisesta. Emme vastaa ylivoimaisen esteen aiheuttamista viivästymisistä tai viivästysten aiheuttamista välillisistä haitoista. Poikkeavista toimitusajoista tiedotetaan verkkokaupan sivulla.

Vaihto- ja palautusehdot

Sinulla on Suomen kuluttajansuojalain mukainen oikeus vaihtaa tai palauttaa koko tilauksesi tai osa siitä 14 vuorokauden kuluessa tilauksen vastaanottamisesta. Palautusoikeus koskee vain alkuperäispakkauksessa olevia käyttämättömiä ja myyntikelpoisia tuotteita. Tilaustyönä tehdyillä koruilla ei ole vaihto- eikä palautusoikeutta. Tämä perustuu kuluttajansuojalain 6. luvun 16. pykälään, peruuttamisoikeuden rajoitukset etämyynnissä:

”sopimus koskee tavaraa, joka valmistetaan tai jota muunnellaan kuluttajan toivomusten mukaisesti niin, ettei tavaraa voida myydä edelleen ilman huomattavaa tappiota tai ettei tavaraa lainkaan voida myydä edelleen”.

Palauttaessasi toimitetun tilauksen, liitä siihen mukaan nimesi ja yhteystietosi sekä tilinumerosi rahojen palautusta varten.

Palautusosoite:
Tuomas Pohjansalo / Craft Room
Sokeritopankatu 22
15610 Lahti

Palautus on asiakkaalle maksutonta, mikäli olemme toimittaneet väärän tuotteen. Tässä tapauksessa myös korvaavien tuotteiden toimitus on asiakkaalle maksuton. Asiakkaan jättäessä tilauksensa noutamatta postista tai palauttaa sen, asiakas vastaa palautuksen kustannuksista. Asiakkaan halutessa vaihtaa tuote, asiakas vastaa palautuksen kustannuksista ja Craft Room Tuomas Pohjansalo vastaa uuden tuotteen toimituskuluista.

Ongelmatilanteet

Mikäli tuote on kadonnut tai vioittunut kuljetuksen aikana tai se ei muuten vastaa tilaustasi, tulee sinun ilmoittaa virheestä viimeistään 14 päivän kuluessa meille sähköpostilla tuomas.pohjansalo@craftroom.fi tai puhelimitse +358 44 264 1766. Jos paketti on vioittunut postissa, on tuotteesta tehtävä välittömästi reklamaatio postiin.

Kysymykset

Mikäli sinulla on kysyttävää tuotteista tai toimitusehdoista, olethan yhteydessä meihin sähköpostilla tuomas.pohjansalo@craftroom.fi tai puhelimitse +358 44 264 1766.